ELINDÚLTUNK!

2009.05.21. 14:38

ELINDULT A BLOG ÍRJATOK KOMMENTEKET 5LETEKET!!! DE IZIBE

A bejegyzés trackback címe:

https://larts.blog.hu/api/trackback/id/tr451135510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ollé Elina 2009.05.22. 13:57:22

Hello.nah én máris annyit szólnék ide, hogy a képeket majd felteszitek valahova amik készültek tegnap?megnézném őket.köszii

Borbás László 2009.05.28. 14:34:15

Sziasztok!

Ádám a képeket tegyük fel!!!!!!!!!!!

Albert a videóanyagot elérhetőséggel tedd már fel!!!!!!!!!!!!

Folyamatos blogolást kérek mindenkitől!

Karakterek:
Helyszín ötletek:
Rövid sztorik:
Kép:
Kameramozgások:
Dramatúrgiai vonalak:
Mellék karakterek:

Légy Kreatív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv.

Traktor™ 2009.06.06. 19:46:20

szerintem a legelső amit ki kellene találni az az egyes szereplők családi háttere. ki az aki nagyvárosból jön, ki az aki vidékről? milyen anyagi és családi körülmények között nőtt fel?

pl gazdagabb családból:
a szülei viszik autóval a gólyatáborba/vagy saját autóval jön. márkás ruhákat hord, nem szívesen fogyaszt "fesztivál kajákat" (konzerv, kenyérrel), inkább egy étteremben eszik valamit ami nem olcsó. enyhén lenézően néz arra aki ezt teszi, esetleg még rá is kérdez:hogy tud olyasmit megenni aminek kérdéses az eredete? egy buli alkalmával nem iszik csak márkásabb drágább italokat...

szegény családból:
kopott ruhák vannak rajta, de nem a divat miatt. mivel nincs hozzászokva az éttermi kajához jobban érzi magát a konyhában. sőt lehet akár mesterszakács is, aki akár két fej hagymából csinál 5 fogásos vacsorát. persze csak akkor, ha valahogy összekaparja a hozzávalók árát.
szereti a finom ételeket, de anyagi helyzetéből adódóan nem veti meg a zsíroskenyeret. ritkán bulizik, drága szokásnak tartja. viszont ha odakerül akkor gyakran elkapja a gépszíj.

ezeket a karaktereket lehet finomítgatni annak megfelelően hogy fiú vagy lány, vagy az anyagi helyzet mennyire szélsőséges, esetleg rossz kapcsolat a szülőkkel, komplexusok, esetleg elhuny szülő.
a karakternek lehet egy "colombo felesége" jellegű párkapcsolata. akiről néha szó esik, de sosem látjuk, vagy epizódszereplőként jelenik majd meg.
karakterről hirtelen ennyi jutott eszembe

asdrni 2009.07.10. 14:27:52

éló

van egy olyan gubanc a címmel, hogy épp elindult a L'artma, a főiskola internetes magazinja. szóval ne L'arts-ozzunk. bezavarna ez is, meg amúgyis helytelen. mert a L'art (franciául művészet, ugyebár) és az "s" (mint gondolom többes szám jele az ANGOLban vagy mi) nem jön össze, mert így együtt egyik földi nyelven sem adnak ki semmi értelmeset.
megjegyezném, én olyan megátalkodott vagyok, hogy nekem még a L'artma sem tetszik hasonló okokból. (most akkor lárma lenne...de akkor a t-t ejteni kéne akkor viszont mindenhogy értelmetlen...
najó mielőtt átmegyek Grétsy Lászlóba befejezem. még a végén belekötök magamba is a kisbetűs mondatkezdések miatt.mosoly.

szóval tényleg mindenképp új cím kell.
ha pedig az Egyszem Eszter nem jó, a magam részéről találhatok ki még hasonló sz*rokat. :-)
kellemes nyarat mindenkinek! kiváltképp a forgatókönyvvel küzdőknek...

tapasztfalok 2009.08.13. 20:00:30

szépnapokat!
szeretnék érdeklődni hogy vagyunk?
nagy csöndet látok, biztos mindenkiben forr a tettnek vágya.
mindenesetre jó pihit és sok kreatív gondolatot.(hátam mögött egy újabb munkás nyár élettapasztalata.)
üdvözlethegyek: naszti
süti beállítások módosítása